Ênquete

Re-Job Re-JobRe-Job Circle

 

Allereerst willen wij jullie hartelijk bedanken voor het invullen van de enquête en alle enthousiaste reacties. Helaas kunnen we jullie niet allemaal kosteloos de Re-Job Circle aanbieden. Maar ben je gemotiveerd om weer aan de slag te gaan? Dan ben je altijd welkom.

Tevens kwam uit de enquête naar voren dat 43% van de respondenten een of andere vorm van een uitkering heeft. Natuurlijk willen wij deze dames ook bij staan. Wil je met een uitkering graag Re-Job’en. Vraag dan bij het UWV naar budget daarvoor.

Graag wil ik een van de reacties onder de aandacht brengen.

“Wat een prachtig initiatief. Ik heb bewust een aantal jaren geleden mijn baan opgezegd om voor mijn 3 kinderen te zorgen. Maar nu wil ik graag weer gaan werken. Helaas is het heel lastig om de draad weer op te pakken. Ik hoop natuurlijk dat ik tot de gelukkige ga behoren!! Zo niet, dan neem ik binnenkort contact op. “

Ik benoem dit citaat omdat uit de enquête naar voren kwam dat 99% bereid is om in zichzelf te investeren. Dus blijf enthousiast en neem contact met ons op. Re-job is altijd bereid je van extra informatie te voor zien en alle mogelijkheden met je door te nemen. Je kan ook een afspraak maken voor een vrijblijvende intake.

Re-Job wil graag de dames bekend maken die met Re-Job Circle gaan beginnen. Omdat we zoveel aanmeldingen hadden gekregen, hebben wij besloten in plaats van twee dames, vier dames mee te nemen in de RJ-Circle.

De Re-Job’ers zijn Jeannette van Dijk, Wietske Hovingh, Margo van der Weert en Christian Aten. Gefeliciteerd dames!!

De eerste workshop heeft al plaatsgevonden. Onder leiding van Pauline Hoek, onze expose coach, hebben Wietske en Jeannette de vuurdoop gehad. Er is hard gewerkt die dag en Re-Job vindt ze nu al kanjers met heel veel potentie. En de volgende workshop staat al gepland.