Assistent proces-en kwaliteitsbeheer

Re-Job Re-JobVacatures, Van Re-Job

Assistent proces- en kwaliteitsbeheer

Bedreven in photoshoppen met Adobe

Gastvrije, vriendelijke Pietje precies

Administratief zeer accuraat. (Bij jou gaat er nooit een bestand in het verkeerde mapje. Je hebt er lol in om alles zo efficiënt mogelijk te administreren en waar mogelijk te optimaliseren)

Affiniteit met mode, design en producten.

Wat ga je doen?

Bij een groeiend bedrijf in regio Gooi dat zich bezig houdt met product en modefotografie door middel van zeer moderne en vernieuwende apparatuur is er grote behoefte aan iemand die taken van de leiding kan overnemen en bijstaan op weg naar de toekomst.

Je gaat het grootste deel van de operationele taken van het management overnemen. Hierbij moet je denken aan: het in kaart brengen van processen en waar mogelijk processen optimaliseren, kwaliteitscontrole van bewerkt beeldmateriaal en het te woord staan van gasten, klanten en leveranciers. Je bent een pietje precies in je werk, kunt zelfstandig werken en bent proactief in het zien van kansen, uitdagingen en het ondersteunen van je collega’s.  In eerste instantie bestaat het werk voor 80% uit het controleren van beeldmateriaal dat al elders is bewerkt en een laatste kwaliteitscontrole behoeft voor het naar de klant gaat. Je gaat ook zelf met photoshop aan de slag als je dingen constateert die nog kunnen worden verbetert. Deze periode is met name bedoeld om het proces, de klanten en de visie van het bedrijf te leren kennen. Daarna ben je in staat om alle processen in kaart te brengen en waar nodig te optimaliseren- en, activiteiten te plannen rondom de diverse mode- en vakbeurzen, maar vooral heb je zin om met je enthousiasme en inzicht het bedrijf verder uit te bouwen.

Spreekt deze functie je aan? We ontvangen graag je reactie met je cv en korte motivatiebrief via info@re-job.nl. Voor extra informatie kun je telefonisch terecht bij Eleonore Schins 06-21107751 of via mail info@re-job.nl