Birgit Vandermeulen

‘Onbenutte talenten zijn zonnewijzers in de schaduw’

Feelwise staat voor het verlangen tot ontdekken en het in contact komen met jezelf. Ik geloof in de talenten en de kracht die ieder mens heeft. Met of zonder diploma’s, met en zonder (recente) werkervaring. Elk mens wil goed in iets zijn, ‘ergens’ naartoe en het eigen leven vormgeven.

Of je nou 36, 56 of 76 jaar bent; ieder individu heeft een missie. Je missie is dat waar je in gelooft, waar je ogen van gaan fonkelen en waar je energie van krijgt! Dat waar je voor gaat, ook als het tegenzit. Ik geloof erin dat je, door je eigen missie te kennen, zelf actief richting geeft aan een gelukkig en energiek leven.

Als je jouw missie kent is elk gat in je cv uit te leggen. Want ook al heb je jaren niet gewerkt, ook in die periode heb je wel degelijk vanuit je missie gehandeld. Deze laat zich namelijk niet verstoppen, daar is ‘ie’ veel te sterk voor J. Het is simpelweg een kwestie van bovenhalen.

Weten wat je drijft en het echt snappen van jezelf zorgt voor het vertrouwen op jezelf. Ken jij jouw Waarom? Weet jij wat jou doet bloeien? Heb jij inzicht in jouw talenten?

Ervaar en beleef je kracht tijdens één van onze workshops of persoonlijke coach momenten, bijvoorbeeld tijdens een eenmalig Waarom-gesprek van twee uur waarin je jouw persoonlijke missie ontdekt. Voel en weet je welkom, altijd!

  • Droombaan en drijfveren

    Ken jij jouw talenten? En hoe ga je die gebruiken en inzetten.

  • Feelwise Coaching

    Individuele Coaching

  • contact

    Birgitte@re-job.nl