Nina James

Vroedvrouw in Afrika
Als jong meisje droomde ik van een carrière als vroedvrouw in Afrika. De wereld een beetje mooier maken door het helpen van anderen en door mij in te zetten voor moeders en kinderen daar. De wereld een stukje mooier, zachter en liefdevoller maken voor moeders… dat is nog steeds mijn droom!

Urban Mom in Amsterdam
Ik ben Nina James en ik ben een Urban Mom. Wat dat is?…. Dat is niet alleen de naam van mijn coach en trainingspraktijk, het is een wil, een weg, een way of life! Het is wie ik ben én wat ik doe. Urban Mom staat voor mij voor moeder zijn met tijd en aandacht voor je zelf, je partner en je kinderen. Voor je goed voelen en er nog steeds leuk uitzien. Voor zelfontplooiing, nieuwe en spannende dingen ondernemen, voldoening halen uit je werk èn voldoening halen uit thuis zijn met je gezin. Ik vind balans hierin heel belangrijk en voel het als mijn missie om ander vrouwen die dat ook willen te inspireren, motiveren en te leren hoe zij dit kunnen bereiken op een manier die bij hen past.
Van fysio in Indonesië tot Mindful moeder trainer
Mijn loopbaan ben ik begonnen als fysiotherapeut in Indonesië. Terug in Nederland heb ik Management, Economie en Recht gestudeerd en carrière gemaakt als intercedent, teamleider en regiomanager. Na de geboorte van mijn oudste dochter Marie (2011) matchte wat ik deed en hoe ik het deed niet meer met wie ik ben.
Ik heb mijn baan opgezegd en ben met man en dochter in een camper door Canada gereisd. Terug in Nederland heb ik de opleiding tot Professioneel coach gevolgd. Vlak voor het ontvangen van mijn diploma is mijn tweede dochter Sammie (2014) geboren en voelde Urban Mom als een missie waar ik niet meer om heen kon. Vanaf 2016, het jaar waarin mijn zoon Niklas is geboren, ben ik ook Mindful Run instructeur en geef ik diverse workshops en trainingen.

  • Me&My Timemanagement

    Hoe vind je balans ? De Re-Job vrouw zegt: “nee” tegen wat andere verwachten en “ja” tegen wat ze zelf wil bereiken!