De (be)spreekkamer: Taart

Re-Job Re-JobRe-Job Circle

In de (be)spreekkamer
vertellen vrouwen mij hun verhaal. Hoe het kwam, hoe ze het zien en hoe ze het willen. Zoveel herkenbaarheid in wat ze vertellen, dat ik het graag met je deel. Re-job’er ben je of je bent het niet. Wat herken jij?

‘Ik weet niet wat jullie met me gedaan hebben!’, zei ze terwijl ze de mooiste taartjes die ze kon vinden op tafel zette. ‘Het liep allemaal anders, dan anders. En deze keer heb ik de baan! En ik heb nog een gesprek voor een andere baan ook. Dus straks moet ik nog kiezen.’ Zo kan het gaan.
12 jaar heeft Monique haar vak niet uitgeoefend en nu dit. Ze voelt zich sterk, blij en verwonderd. In ons gesprek hebben we alles op een rijtje gezet. Haar wens, hoe ze het voor zich ziet en hoe het zou zijn als ze weer aan het werk is. Ze wil graag anderen helpen met wat ze kan binnen een professionele organisatie, die haar waardeert. En nu is het dus gelukt. En hoe!

Dat is de kern van wat we doen bij Re-Job. Energie geven en samen een plan maken hoe er te komen waar je wilt zijn. Dat is wat wij kunnen en het liefste doen. Maar het kan alleen als je zelf weet dat je weer aan het werk wilt. Wij geloven in jou en we geven je wat nodig is om weer aan het werk te gaan. 

De vrouwen die wij met succes helpen, hebben alleen een zetje nodig. We hebben die taartjes allemaal verdiend. De samenwerking heeft haar vleugels gegeven. En haar succes daar krijgen wij dan weer vleugels van. Dankjewel Monique!

 Weet je wat je wilt? Of heb je hulp nodig het te ontdekken? Samen krijg je die baan. Bel me.

Liefs,
 Eleonore