BIKKEL

Re-Job Re-JobRe-Job Circle

Bikkel

‘Ik wil weer aanpakken en bouwen.’ Zo zei ze het aan tafel tijdens de kennismaking. Dorine had het behoorlijk voor de kiezen gekregen de afgelopen jaren. Het eerste luchtkasteel dat instortte was haar huwelijk. Daar word je niet leuker van.

Het was het begin van een hele rits aan tegenvallers. Geen partneralimentatie kreeg ze en ook geen uitkering en zelfs geen bijstand. Van een luxe leven was ze terechtgekomen in een bestaan waar ze leerde toveren met geld om de rekeningen en boodschappen te betalen. Meer zat er niet in. In de overlevingsstand was ze van gezellig en actief veranderd in boos en verdrietig.

Ze had zichzelf herpakt en een afspraak met me gemaakt. Richting, support en aanmoediging dat wilde ze van Re-Job. ‘Kunnen jullie me helpen nieuwe kansen aan te pakken? Want ik heb zin om er weer wat van te maken. Ik heb een paar coachingsgesprekken nodig om van de kansen die op mijn pad komen het beste te maken.’

We zijn ervoor gaan zitten en binnen drie gesprekken gaat

 

 

 

Dorine voor het eerst op sollicitatiegesprek. Ze ziet dit gesprek als oefening. Het gaat om een baan met vooruitzicht op een vast contract. Stralend vertrekt ze vanaf ons kantoor, vol goede moed en met blije nieuwsgierigheid naar haar eerste gesprek.

Aan het eind van de dag belt ze op. ‘Ik kan maandag beginnen,’ zegt ze wat beduusd. En ik ga het doen! Met deze baan kan ik weer vooruit met m’n leven, misschien zelfs op vakantie. Wat is dit gaaf!’ Ze bedankt me uitgebreid en de volgende dag komt ze daarvoor bij ons langs. ‘Ik zie weer nieuwe kansen en het voelt als het begin van nog veel meer mooie dingen die gaan komen.’

Dat is de kern van wat we doen bij Re-Job. Energie geven en samen een plan maken hoe er te komen waar je wilt zijn. Dat is wat wij kunnen en het liefste doen. Wij geloven in jou en we geven je wat nodig is om weer aan het werk te gaan.

Wil je ook net als Dorine weer aanpakken en bouwen? Weet je wat je wilt? Of heb je hulp nodig het te ontdekken? Met aanmoediging, richting en support gaan er deuren open naar een nieuw leven. Bel me.

Liefs,
Eleonore