Gefeliciteerd Mirjam Albada Jelgersma met je nieuwe baan!

Re-Job Re-JobBlogs&News, Van Re-Job

Twee jaar geleden startte mijn Re-Job avontuur. Na een periode van thuis zijn met de kinderen kwam ik in contact met het fantastische werk van Re-Job! Vrouwen begeleiden naar de arbeidsmarkt, na een periode van afwezigheid. Hoe herkenbaar! 

Van het één rolde ik in het ander en heb ik mij (deels op vrijwillige basis) ingezet om Mirjam en Eleonore zo veel mogelijk te ondersteunen. Samen hebben we alles in het werk gesteld om vrouwen te bereiken, bedrijven voor diversiteit te winnen, vrouwen succesvol te coachen met onderdelen uit de Re-Job Circle en ze te helpen in het sollicitatieproces. Heel wat dierbare uurtjes heb ik samen met Mirjam en Eleonore doorgebracht en heerlijke kopjes koffie en lunches verorberd. Dank jullie wel! 

Het was ontzettend leuk om te proeven aan diverse werving en selectie onderwerpen en vrouwen persoonlijk te begeleiden naar een baan. Mijn volgende stap is dat ik nu deze vrouwen ga begeleiden in hun loopbaan bij een HR-adviesbureau door middel van het afnemen van assessments, coaching, training en advies.

Re-Job ik blijf jullie volgen en jullie mij <3 <3 <3