Image

Ben je 45 jaar of ouder en heb je een baan dan kan je in 2019 “gratis” advies krijgen. Iedereen denkt wel eens na over hoe zijn of haar werk er in de toekomst uit gaat zien. Wij kunnen je helpen meer inzicht te krijgen in je huidige baan, je capaciteiten en ontwikkelmogelijkheden voor je verdere loopbaan. Dat is fijn voor als er een verandering aan zit te komen, maar ook als je tevreden bent met je huidige baan kun je veel baat hebben bij zo’n advies.

Als je een ontwikkeladvies bij ons aanvraagt, krijg je een aantal individuele gesprekken, een test en eventueel enkele opdrachten. Samen kijken we naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, of je op de juiste plek zit, je ontwikkelpotentieel en waar je in de toekomst zou willen werken. We kunnen je ook helpen om je nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is voor jou gratis. Het is belangrijk dat je regelmatig nadenkt over de toekomst van je werk en over je persoonlijke ontwikkeling. Maar in de praktijk kom je daar niet altijd aan toe. Zeker niet als je goed op je plek zit en een druk leven leidt. Neem even de tijd voor jezelf en gun jezelf een ontwikkeladvies.

Minister Wouter Koolmees: ‘Iedereen komt aan het begin van het jaar met goede voornemens. Ik denk dat het de moeite waard is om dit jaar met een loopbaanadviseur aan je eigen toekomst te werken.’ Wat kan een loopbaanadviseur voor jou betekenen?

Monique van Bavel (46) is kok bij cateringbedrijf Hutten en kreeg een ontwikkeladvies: “Het ontwikkeladvies heeft mij wel echt op het spoor gezet om eens verder te kijken. We hebben een hoge werkdruk en we weten allemaal dat we tot 67 door moeten. Uit het advies kwam dat ik heel graag jonge mensen wil coachen voor het vak. Dat is goed om te weten voor de toekomst, als ik dit werk misschien niet meer kan doen. Ik ben er slimmer door geworden en het heeft me helemaal geen ene stuiver gekost. Je bent nog steeds directeur van je eigen loopbaan en je eigen toekomst. Dus jij zult zelf het heft in handen moeten nemen, hoe ga ik 67 worden?”

Hoe maak je gebruik van het ontwikkeladvies? Het enige wat je hoeft te doen, is contact met ons opnemen via mail info@re-job.nl of bellen. Wij handelen verder de administratie en de kosten af.

Bron: Rijksoverheid