Job Pitching XL

Het is zo fijn als je duidelijk kunt vertellen wie je bent, wat je wilt, waarom en hoe je dat gaat doen.
Hoe presenteer ik mezelf tijdens een sollicitatie? Wat zijn mijn sterktes, wat mijn zwaktes, waar ben ik goed in, waar ben ik trots op, wat is mijn passie, wat breng ik mee in een baan? Welke problemen los ik op voor mijn toekomstige werkgever? Als je een antwoord hebt op al deze vragen, hoe ga je dat dan vertellen?

In deze workshop wordt je begeleid door dit proces van vragen en antwoorden en hoe je dit het beste kunt verwoorden naar je toekomstige werkgever in een sollicitatie.
In een kleine groep van maximaal 6 deelnemers ga je aan de slag onder leiding van de inspirerende en uitdagende Re-Job Coach Pauline Hoek. Vooraf ontvang je een vragenlijst, zodat je goed voorbereid aan de dag begint. Door een gedegen voorbereiding en een intensief programma ben je in een dag klaar voor je Job Pitch.
Tegenwoordig wordt er steeds vaker om een filmpje gevraagd bij sollicitaties. Als je wilt kunnen we tegen een kleine bijdrage je Job Pitch vastleggen op film. Dit kun je ter plekke aangeven.

Programma
9.00 uur ontvangst
9.30 uur aanvang ochtendprogramma
12.30 uur lunch
13.00 uur aanvang middagprogramma
16.30 uur afsluiting

De dag is inclusief koffie/thee/water en een heerlijke lunch!
Minimaal 4 deelnemers