Kan jij je sterken punten benoemen?

Re-Job Re-JobVan Re-Job

Waarschijnlijk heb je wel enig idee waar je sterke punten liggen maar om ze te benoemen of concreet aan te geven welke dat zijn gaat wat moeilijker. Toch is het belangrijk om goed te weten welke je sterke punten je hebt.

Het ontwikkelen van je sterke punten kan van groot belang zijn op verschillende vlakken van je leven. Gallup introduceerde de eerste versie van de StrengthsFinder in 2001, met succes. Decennialang heeft het StrengthsFinder-assessment miljoenen mensen geholpen met het ontdekken van hun sterke punten, van managers van multinationals tot verpleegkundigen, leraren en studenten.

In de herziene editie van de klassieker Ontdek je sterke punten leer je je eigen talenten kennen en deze in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes. Met behulp van de unieke toegangscode bij elk boek kun je de StrenghtsFinder-test zelf doen. Kortom, StrenghtsFinder 2.0 is de nieuwe en verbeterde versie van zijn populaire beoordeling met honderden toepasbare strategieΓ«n, verzameld in het boek Ontdek je sterkte punten 2.0. Een boek dat de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt, zeker zal veranderen.

 

Wil je het boek aanschaffen klik dan op de link: https://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/ontdek%2Bje%2Bsterke%2Bpunten%2B20/N/8299/Nty/1/search/true/searchType/qck/suggestedFor/ontdek/originalSearchContext/media_all/originalSection/main/defaultSearchContext/media_all/sc/books_all/index.html