Kosteloos (online) scholing

Re-Job Re-JobBlogs&News, Van Re-Job

Vanaf deze winter is het dankzij de subsidieregeling ‘NL leert door’ tijdelijk mogelijk om kosteloos (online) scholing te volgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een korte cursus om een specifieke vaardigheid te leren of om bijscholing te volgen voor een bepaald beroep. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden die jou binnen je huidige werk of organisatie meer mogelijkheden geven, of ontwikkel en vergroot je je mogelijkheden bij een ander bedrijf of organisatie. De cursus of opleiding die je doet kan ook een eerste stap zijn naar een ander beroep of andere loopbaan met betere kansen.

Op dit moment bereiden de scholingsinstellingen hun subsidieaanvraag voor, die ze tussen 1 en 15 oktober kunnen indienen. Nadat deze zijn beoordeeld en goedgekeurd, kan het aanbod online worden gepresenteerd en kun jij hier gebruik van gaan maken. Je hoeft je dan alleen maar aan te melden bij een opleider die deelneemt aan de regeling. De opleider handelt verder de administratie en kosten af. Naar verwachting zal rond half november het eerste aanbod beschikbaar zijn. Houd deze website in de gaten voor de actuele stand van zaken.

👇🏻👇🏻👇🏻

https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen/leren-en-ontwikkelen/online-scholing?fbclid=IwAR3Mo62Kf1ttLA3rwgXoY8sW8a7L6xiw6gg-XSEB7rxOJr06KaA9nbvlFso