Vacature Medewerker Telesales

  • Parttime 20-28 uur
  • Locatie ‘s-Graveland

Ben jij een communicatief en commercieel sterk? Heb jij een grote overtuigingskracht en een intrinsieke motivatie om je succes te behalen? En heb jij zin in een uitdaging binnen een gedreven en ambitieuze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou voor de functie van Medewerker Telesales.

Wat doe je als Medewerker Telesales:

Als Medewerker Telesales geef je onze (potentiële) klanten telefonisch advies op het gebied van opslagruimte. Jouw hoofdtaak binnen deze functie is het telefonisch verkopen van onze producten en services op basis van de behoeften van de klant. Dit gebeurt op basis van warme leads. Door goed naar de klant te luisteren, en hem of haar te adviseren en te overtuigen, zorg jij ervoor dat klanten een bezoek brengen aan een van onze Mini Opslag vestigingen. Door je targets te behalen kun je een leuke bonus verdienen! De afdeling Telesales is 7 dagen per week bereikbaar. De werkdagen zijn verdeeld in shifts, variërend van 4, 6 of 8 uur per shift. Op werkdagen wordt er gewerkt tussen 8:00 en 21:30 uur, zaterdag tussen 8:30 en 17:30 uur en op zondag tussen 11:00 en 17:30 uur.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Het nabellen van warme leads uit de diverse marketingactiviteiten; Het beantwoorden van inkomende telefoon van (potentiele) klanten; Het geven van advies op het gebied van opslagruimte en aanvullende diensten aan (potentiele) klanten; Het maken van afspraken op de vestigingen van de Mini Opslag; Het meedenken over mogelijkheden voor het verhogen van de conversie.

Dit staat er op jouw cv!

Je hebt een bewezen track record op commercieel gebied in een vergelijkbare rol (bijvoorbeeld callcenter medewerker of telefonisch verkoper); Je beheerst de Engelse taal; Je bent 20-28 uur per week beschikbaar; Je ben flexibel inzetbaar. De weekenden en avonden behoren tot jouw werkweek; Je woont in de nabije omgeving van Hilversum; Je bent commercieel sterk, ondernemend en beschikt over een winnaarsmentaliteit. Je hebt goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en een grote overtuigingskracht. Je bent in staat om te luisteren en de behoefte bij de (potentiele) klant te achterhalen. Je bent in staat om je gesprekslijn vast te houden en je gesprekspartner te sturen naar jouw beoogde resultaat.

Voor meer informatie, neem contact op met Mirjam Vis: mirjam@re-job.nl