Ondernemende retail manager

Re-Job Re-JobBlogs&News, Vacatures, Van Re-Job


Bij jij de ondernemende retail manager die houdt van een uitdaging, die werkt met een glimlach, sociaal is, met verschillende culturen kan omgaan en die hands-on kei mee werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is wat je gaat doen:

De Utrechtse Bazaar zit in een transitie naar een nieuw markt-concept. Want koopjes markten zijn er genoeg, foodmarkten en vintage markten in overvloed, maar een markt die voelt alsof je op een marktje loopt in het buitenland, waar je heerlijke geuren ruikt, de andere sferen proeft, waar je een heerlijk hapje streetfood kunt krijgen, bestaat nog niet in NL.  Om ons concept te implementeren, moeten we heel veel nieuwe stands hebben, heel veel nieuwe bezoekers generen, en dat doen we naast onze huidige markt, waar toch ieder weekend al 4000 bezoekers komen. 

De nieuwe stands komen niet van zelf, daarom starten we zelf met 10 nieuwe stands, die zich zelf moeten kunnen terug verdienen,  met unieke producten, leuke frisse mensen en een andere beleving! Voor die stands, doe jij de inkoop, verkoop, pricing, administratie, stel je indien nodig een team samen en verzorg je de styling. 

Waar gaan we naar toe?

Het nieuwe concept van de Utrechtse Bazaar heet House of Trades, waarbij de markt een geïntegreerd onderdeel is van een heel nieuw concept voor onze ruimte. In het weekend een uniek markt concept, door de weeks organiseren we events, hebben we een ultra high Teck parkeerconcept voor de om liggende bedrijven, hebben we sample sales, worden we voor het ROC de makers plek in Utrecht en gaan we uitbreiden naar Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. 

Wat kan je?

•               Beschikt over goede luister- en communicatieve vaardigheden;

•               Minimaal MBO werk/denkniveau hebt;

•               Bezit over een topsport mentaliteit;

•               Energie hebt om anderen in beweging te krijgen;

•               Kansen ziet, benut of gewoon creëert.

Wat kun je van ons verwachten

•               Marktconform salaris

•               Leuke collega’s

•               Informele werksfeer

•               En heel veel groei mogelijkheden

Lijkt dit je een leuke baan? Wil je meer informatie? Mirjam Vis vertelt je graag meer over deze functie.

Email: mirjam@re-job.nl

Telefoonnummer: +650238569