Re-Job BV

Re-Job recruit, coacht en matcht vrouwelijke professionals die weer aan het werk willen.

Wat doet Re-Job voor werkgevers? Goed personeel is schaars. Het is steeds moeilijker om geschikt personeel te krijgen. De groei van je bedrijf stagneert, klanten zitten te wachten, geld stroomt weg aan werving en selectie. En dat terwijl er bij Re-Job honderden vrouwelijke professionals zitten te springen om aan de slag te gaan.

Re-Job vrouwen zijn herintreders of toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Ze zijn gemotiveerd en hebben werk- en levenservaring. Herintredende vrouwen onderscheiden zich. Uit onderzoek blijkt dat ze:
• stevig in het leven staan;
• aantoonbaar weinig verzuimen;
• loyaal zijn, dat wil zeggen: het zijn geen job-hoppers;
• focus hebben;
(De psychische druk van een gezinsleven opbouwen ligt achter hen. Huis kopen, huis verbouwen, zwangerschappen, schooltijden etc. hebben ze gehad.)
• verdraagzaam en crisisbestendig zijn;
• zelfkennis hebben en minder ik-gericht zijn;
• vaak in aanmerking komen voor aantrekkelijke werkgeverssubsidies.

Recruiting

Hebben jullie een vacature? Dan maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek om jullie organisatie te leren kennen. Samen analyseren wij wie jullie zoeken. Jullie functieomschrijving en profielschets geven ons een beeld van wensen en eisen voor jullie nieuwe collega.

Daarna screenen en selecteren wij kandidaten uit ons bestand. Onze kandidaten zijn vrouwelijke professionals die na een periode van afwezigheid weer de arbeidsmarkt op gaan. Of zij willen vanuit een parttimebaan weer fulltime aan het werk.

Coaching

Voordat vrouwelijke professionals in ons bestand komen, doorlopen zij de Re-Job Circle. Tijdens deze unieke coachingsmethode groeien vrouwen tot arbeidsmarkt klaar.

Matchen

Jullie zien alleen de beste kandidaten. Wij kennen de kandidaten uit ons bestand persoonlijk. Re-Job is daardoor in staat snel en adequaat te matchen met wie jullie zoeken.

Kunnen wij de juiste match niet vinden in ons bestand? Dan maken wij gebruik van ons netwerk of we plaatsen wervingsadvertenties op social media om een collega voor jullie te vinden. 

Re-Job coacht tot in de Job! Wij begeleiden onze kandidaten de eerste twee maanden van het contract.

Klik op de link voor de voorwaarden van dienstverlening.

Wil je meer informatie over de diverse mogelijkheden met betrekking tot adverteren, sponsering of plaatsen van vacatures. Neem dan contact op met Mirjam.