Re-Job Blog Eleonore

Re-Job Re-JobBlogs&News

„Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid „
Vandaag is mijn Jongste dochter Roos jarig. Alweer 13 jaar!
Ik realiseer me dat over 5 jaar iedereen vertrokken is. Alle vier ergens aan het studeren of aan het werken, op zoek naar hun eigen invulling van het leven…
Dat betekent voor mij geen overvolle supermarkt karren meer, geen bomvolle, zware boodschappentassen sjouwen, geen rondslingerende kledingstukken van de grond af plukken, overvolle wasmanden (want we gooien iets liever in de wasmand dan het netjes over een stoel heen te hangen).
Eerlijk gezegd kan ik daar niet om treuren!
Dat betekent ook geen in- en uitloop van vriendjes en vriendinnetjes, logeerpartijen, niet meer iedere dag met z’n allen aan tafel en gezellig kletsen of ellenlange discussies over…? Samen een film kijken of serie volgen, ‚Netflixen’.
Nee, dan gaan er dingen veranderen. Van een druk gezin, ga je naar…? Grappig. Ik kan het zelfs niet in een woord omschrijven hoe het dan zal zijn. Rust, vrijheid, tijd, „Me, Myself and I”
Als ik nu terug kijk naar alle „Hassle and Bassle” gaat de tijd toch echt sneller dan je denkt.
Kennen jullie de campagne nog: „Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”?
Beste Re-job’ers,
Laat de macht van de gewoonte je niet in de weg staan, want hoe eerder je een start maakt en je voorbereidt op de toekomst van nu. Zwaai je straks je kind uit huis, pak je je werktas, fiets of auto en ga je naar je werk. Waar je trots en zonder tranen kan vertellen: „Mijn laatste kind is uit huis, maar dit weekend komen ze allemaal weer thuis en heb ik zeeën van tijd voor ze…”