Re-Job Blog Eleonore

Re-Job Re-JobBlogs&News

Timemanagement?

Auto geparkeerd en mijn weg banend door al het gevallen blad dat deels al is vergaan op mijn oprit. Ik kijk even naar mijn overburen – en zie daar een keurige bladerloze oprit. Met dat beeld in mijn hoofd moet ik toch even slikken. En kijk beduusd naar mijn oprit. Wanneer ga ik dit doen? Misschien was iedere dag een beetje blad harken toch verstandiger geweest. Bij de voordeur werp ik een schichtige blik op de ramen en wil niet eens zien wat ik zie.

Ik roep mijzelf tot de orde!!!! Stoppen met zeuren en misschien ook voor thuis een lijst met prioriteiten maken.

Ik moet ook nog een aantal boeken dit weekend doornemen en het weer voor buitenactiviteiten zit ook niet mee. Aanstaande maandag komen de kinderen weer thuis en daar staat tegenover; heel veel boodschappen halen. Want als ik dat niet doe, moet ik na een dag werken ook nog eens de supermarkt ‘doorwerken’.

Om het ’n beetje overzicht te houden besluit ik toch maar eens ’n schema te maken, prioriteiten te stellen en hier en daar ook zo af en toe IK-tijd in te plannen. En wie weet kan ik dan zonder brok in mijn keel de oprit van mijn overburen bekijken.