Re- Job Blog Eleonore

Re-Job Re-JobBlogs&News

“Waarom ben je iemand als je een baan hebt?”

Ik lees de titel en schrik er zelf van. Schrikken is klein uit gedrukt.

Ik ben eigenlijk best geshockeerd hierover.

Het gevoel dat ik vroeger niet meetelde of sociaal afgesloten voelde heb ik gelukkig nooit gehad. Sterker nog…… Ik ben best trots dat ik alle jaren als fulltime moeder voor mijn kinderen heb gezorgd. Daarnaast volledig ingezet als vrijwilliger voor de hockeyclub, tennisclub en ook jaren in de medezeggenschapsraad van de basisschool heb gezeten. Verder nog ontelbaar veel „Ditjes en Datjes” geregeld.

PFF .. Ik had gewoon een Fulltime baan met ook Keihard werken en stiekem best vaak gesloopt gaan slapen.

Nu weer zeer gemotiveerd aan het werk om Re-Job als landelijk aanspreekpunt voor herintredende vrouwen tot een succes te maken. En ik weet dat dat ons gaat lukken! Zeker met al jullie positieve, enthousiaste, leuke en lieve reacties. Echt geweldig !!! Maar ik wil toch een kleine opmerking maken.

Ik heb alleen soms best wel moeite met het feit als mensen tegen mij zeggen; (Ook al weet ik dat alles goed is bedoeld)

„Eindelijk heb je iets voor jezelf”, „Wat fijn dat je bezig bent”, „Daar word je toch gelukkig van”.

Begrijp me niet verkeerd maar vóór mijn herintreden was ik ook IEMAND! Alles wat ik als fulltime moeder heb gedaan, alles wat we hebben mee gemaakt; heel veel mooie momenten maar ook minder mooie momenten. Alles wat ik heb geleerd, alle ervaringen die ik heb opgedaan heeft me gebracht waar ik nu voor ga en sta.

Conclusie Allerbeste Re-Job’ers:

Je bent altijd al iemand met een talent en kwaliteiten. Maar nu wil je een waanzinnig leuke uitdaging! #Re-Job