De Re-Job Circle is een stappenplan die je van start naar finish begeleidt naar een nieuwe baan voor jou.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling en onderzoeken wat je nodig hebt bij het vinden van een baan.

Doormiddel van een INTAKE gesprek gaan we eerst kijken wat jouw persoonlijke behoefte is! Zodat iedere Re-Job Circle een maatwerk Circle is. Niemand is tenslotte hetzelfde…..

YoureJob

Jouw persoonlijke: Re-Job Circle
Stap voor stap naar een baan

Wil jij – Een nieuwe uitdaging? Succesvol solliciteren? Ontdekken wat je talenten zijn? Een baan die bij je past?

Heb je nog geen idee waar je moet beginnen? Dan is de Re-Job Circle echt iets voor jou! Een aanpak die je meeneemt vanaf het begin tot je nieuwe start, van Take Off tot YouReJob. Jouw Circle is rond!

Focus op je talent leidt tot effectiever solliciteren met uitzicht op een baan, zelfstandige onderneming of een gerichte opleiding.

De Re-Job Circle neemt je mee door 4 fasen: Take-Off, Explore, Prepare, Expose met als eindresultaat YouReJob.

Doormiddel van een gratis INTAKE gesprek gaan we eerst kijken wat jouw persoonlijke behoefte is! Zodat iedere Re-Job Circle een maatwerk Circle is. Niemand is tenslotte hetzelfde…..

De Re-Job Circle stappen • TAKE OFF

  Wat is jouw talent?

  Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kun jij je talent benoemen? Waar krijg jij energie van?Sommige dingen gaan zo vanzelf dat je je er niet van bewust bent. Een vanzelfsprekendheid. Is dit je talent? Die dingen die je gemakkelijk afgaan en je zelfvertrouwen en energie geven. Vaak zijn we wel in staat te benoemen waar we niet goed in zijn, leggen daar onbewust de focus op… bye bye zelfvertrouwen.

  In de Take Off gaan we kijken wat jouw talenten zijn. Door middel van de JUMP methode word je bewust van je talent.De Take Off bestaat uit een intensief gesprek van ca. 2 uur, voorafgegaan door een aantal testen. Deze methode wordt begeleid door een gecertificeerde Jump Coach.Nu weet je waar je kracht ligt en kun je gaan onderzoeken wat je nodig hebt voor YouReJob.

 • EXPLORE

  Onderzoek je mogelijkheden!

  Je bent je nu bewust van wat je wilt, waar je talent ligt. Er zijn talloze mogelijkheden. Hoe en waar en voor wat wil jij je talent gaan inzetten? Op het internet is veel informatie te vinden. Maar je kunt ook bewust mensen gaan zoeken die ook in jouw expertisegebied zitten. Ga eens met hen praten. Een netwerk is onmisbaar. Of zoek een bedrijf dat je aanspreekt en stel voor om bij hen een stage te lopen. Misschien een vroegere werkgever of collega’s die je op weg kunnen helpen. Even rondkijken in de keuken van een bedrijf of goede gesprekken kunnen veel inzicht geven.Dit is de fase waarin je het volgende in kaart brengt:

  • Wat heb ik al in huis?Opleiding, Cursus, Werkervaring, Vaardigheden, Talenten
  • Hoe ga ik dit allemaal inzetten en waar?
  • Wil ik ondernemen, als zelfstandige of in loondienst aan de slag?
  • Wat heb ik nodig?
  • Om-, her- of bijscholing, basis computervaardigheden, time management?

  Bij deze fase kun je gebruik maken van de Re-Job coaches en het Re-Job Netwerk Café. Wij werken samen met coaches gespecialiseerd op uiteenlopende gebieden, afhankelijk van je leervraag en behoeften.

 • PREPARE

  Aan de slag!

  Gefocust op de baan die je wilt of op het ondernemerschap ga je op je doel af. In deze fase ga je de puntjes op de i zetten. Je start met (een) opleiding of gaat van start met een cursus die nodig is om je doel te bereiken. Dit kunnen ook Re-Job workshops zijn!Als je je doel voor ogen houdt, zal je met veel plezier deze Prepare fase doorlopen.Wij wensen je veel plezier en wijsheid toe!

 • EXPOSE

  Laat zien wie je bent, wat je kunt….!

  Er zijn talloze mogelijkheden om je te presenteren op de arbeidsmarkt.Het is belangrijk dat je een goede basis CV hebt. Deze basis kun je afstemmen op de baan waar je naar solliciteert. Je gaat je LinkedIn-profiel bijwerken of aanmaken, zodat je vindbaar bent voor je nieuwe werkgever. Daarnaast Job pitchen om ook mondeling een krachtig verhaal te hebben. Zie: Sollicitatie &CV, LinkedIn en Job Pitchen.De wijze waarop je solliciteert hangt natuurlijk af van het soort baan dat je zoekt. Je kunt hierbij denken aan een “pitch” filmpje, website of mood board. Het is belangrijk dat je duidelijk laat zien wie je bent en wat je passie is. Dat je klaar bent voor YouReJob.