Renske voor Re-Job

Re-Job Re-JobBlogs&News

Sinds mijn relatiestatus is veranderd van single naar verloofd, is het aantal vriendsschapsverzoeken drastisch gedaald. Wat geen disaster is. Want die mannen waren blijkbaar niet geïnteresseerd in de verhalen op mijn nieuwe site. En daarmee dus niet interessant voor mij. Dag… delete!Vanaf nu houd ik mijn persoonlijke pagina gescheiden van mijn zakelijke pagina. Om meer mensen te bereiken, ben ik lid geworden van een aantal groepen. Ja, ik leer steeds meer manieren waarop ik Facebook kan benutten… Ik ben nu lid van een groep voor gezellige mensen, een groep werkende mama’s en een groep ondernemende dames. Duizenden vrouwen uit mijn doelgroep liggen gewoon voor het oprapen. Het enige dat ik hoef te doen, is mijn bericht van de dag te delen. En ik heb honderden nieuwe lezers. Fantastisch. Daarnaast kom ik in contact met vrouwen die in hetzelfde schuitje zitten (behalve in de groep voor gezellige mensen, want zo gezellig ben ik helemaal niet). Iedereen vraagt, helpt, leest, reageert. Naast het delen met de groepen, gooi ik wat geld in de strijd. Voor een paar euro kun je je pagina promoten op Facebook. Je kiest zelf je doelgroep uit en de paginalikes stromen binnen. Een stuk makkelijker dan al die vrienden maken…Facebook gaat goed dus. Met LinkedIn ben ik nog niet zover. Ik gebruik het nog steeds als adresboek. Zoek ik iemand van een blad of tijdschrift? Dan kan ik diegene via LinkedIn een bericht sturen. Handig, maar er moet meer mogelijk zijn. We shall see…PS Ik lees net mijn blog nog een keer door (taal- en spelfoutencheck) en ik lijk wel een reclamezuil voor Facebook! Dat ben ik dus NIET. Maar mensen van Facebook, mochten jullie me willen betalen; ik houd jullie niet tegen! Mijn contactgegevens staan hieronder!Renske Kaldewaij is schrijver, psycholoog en moeder van drie. Ze schrijft voor bladen, tijdschriften, bedrijven en sites. Daarnaast blogt Renske dagelijks over het desastreuze leven van een werkende mama: www.littledailydisasters.com. Volg Little Daily Disasters op Facebook: www.facebook.com/littledailydisasters of Instagram: @littledailydisasters. Voor contact mail renskekaldewaij@me.com.