Solliciteren & CV

Hoe ziet een modern CV eruit, hoe verklaar je het gat in je CV, moet je alles benoemen, welke vaardigheden en eigenschappen zijn het vermelden waard, waar val je mee op en hoe krijg je dat allemaal leuk op papier? En dan: wat staat er in een motivatiebrief die opvalt? Welke standaardzinnen moet je vooral vermijden om onderscheidend te zijn van de andere sollicitanten? Vervolgens: wat gaat de recruiter/manager je allemaal vragen en welk antwoord wordt er verwacht?

Wordt je alleen al onrustig van deze opsomming? Dan is dit het moment om daar wat aan te doen. Tijdens de workshop worden al deze onderwerpen besproken, is er een heerlijke lunch en daarna ga je je CV aanpassen en bijwerken. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en is er hulp aanwezig om je CV en motivatiebrief up to date te maken. Bovendien zijn we onder elkaar als Re-Job’ers en hebben we dezelfde vragen en struikelblokken. Heerlijk even onder elkaar.

Tegen vergoeding is het mogelijk om een nieuwe profielfoto te laten maken.
Kortom na deze workshop heeft solliciteren geen geheimen meer voor jou. Je gaat naar huis met een up to date CV, een opzet voor een motivatiebrief en voorbereid voor het sollicitatiegesprek!

De workshop wordt verzorgd door onze Sollicitatie Coach Dorien Verhulst/Project Recruiter bij onder anderen de ING en Schiphol. In aansluiting op de workshop geeft zij nog 14 dagen feedback op je vragen.

De dag is inclusief koffie/thee/water en een heerlijke lunch!