Waarom Re-Job Netwerk Café?

Re-Job Re-JobRe-Job Circle

Waarom Re-Job Netwerk Café?

Netwerken kan natuurlijk altijd en overal. Van het schoolplein tot de Albert Heijn.

Wanneer je weer terug op de arbeidsmarkt wilt, kun je je netwerk gebruiken om te laten weten dat je weer beschikbaar bent. Maar om je netwerk te vergroten, is het verstandig om eens buiten je bekende kring te stappen.

Wij bieden de mogelijkheid om te netwerken met andere vrouwen die ook weer hun carrière willen oppakken. Waarom netwerken met vrouwen die ook opzoek zijn naar een baan?

-ervaringen uitwisselen
-sollicitatietips
-elkaar in contact brengen met eventuele werkgevers
-elkaar motiveren

Wij weten uit ervaring dat het heel moeilijk is gemotiveerd te blijven na bijvoorbeeld een afwijzing op een droombaan of als je voor de zoveelste keer niet wordt uitgenodigd.

Co-Re-Job’er
Re-Job stimuleert het idee van de Co-Re-Job’er. Het vinden van een “werkzoek”maatje.
Samen vorm je een team om elkaar te ondersteunen, helpen, motiveren en stimuleren. Als voorbeeld: spreek samen af dat de een vacaturesite X afstruint en de ander vacaturesite Y en breng elkaar op de hoogte en zo is het minder tijdrovend.

Oefen je gespreksvaardigheden met je Co-Re-Job’er en bespreek na een sollicitatiegesprek wat goed of minder goed is gegaan. Neem met elkaar je c.v. door etcetera

TIP: Ga nooit het huis uit zonder visitekaartje.

Heb je nog geen visitekaartje?  Laat er dan een maken. Maar houd het zakelijk. Er zijn talloze mogelijkheden om snel en goedkoop een visitekaartje te laten printen. Bijvoorbeeld bij de Hema of Vistaprint.