WORKSHOP: Adem Vrijuit & Leef luchtig

Re-Job Re-JobBlogs&News, Van Re-Job

In deze introductieworkshop leer je over de relatie tussen stress en ademhaling. Als we in de stress schieten verandert onze ademhaling. We gaan meestal hoog, snel en gespannen ademen. Minder bekend is dat een slecht adempatroon stress opwekt en in stand houdt. Dus hoe slechter de ademhaling, hoe meer stress we ervaren op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.


Goed nieuws is dat we de ademhaling bewust kunnen beïnvloeden en hertrainen. Door goede ademgewoontes te creëren verminder je de stress en houd je jezelf in balans. Ook ervaar je in het dagelijkse leven meer energie, ontspanning en flow. Het wordt makkelijker om focus te leggen en te houden op wat er werkelijk toe doet in jouw leven.


Aan het einde van deze workshop heb je geleerd over de kenmerken van een goed adempatroon en heb je oefeningen en tips gekregen die je direct kan toepassen om je ademhaling te verbeteren.
Frida Ährlin is gecertificeerd ademinstructeur van de Zweedse methode Conscious Breathing. Zij biedt individuele programma’s, coaching- en healingsessies aan over ademgewoontes en luchtig leven. Voor meer info, zie www.airlyn.nl.

Wil je graag mee doen met deze workshop (maximaal 6 deelnemers)! Stuur een email naar info@re-job.nl

De workshop kost 25 Euro pp. Dit is inclusief koffie/thee en gratis parkeren.